Vaihtolavat monenlaisiin tarpeisiin Mäntästä kaikkialle Suomessa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KMV Ympäristöhuolto Oy vuokraa vaihtolavoja kaikkiin tarpeisiin. Tuomme myös tarvittaessa vaihtolavan paikan päälle ja kuljetamme täytenä pois. Palvelumme ulottuu Mäntästä muualle Suomeen.

Vaihtolava tarpeen mukaan

Meiltä löytyy erilaisia vaihto-, jäte-, talkoo- ja muita lavoja tarpeidesi mukaan! Lavojen koko vaihtelee, joten voit valita urakkaasi sopivimman. Lavojen ja konttien vuokraus onnistuu kauttamme päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Pystymme tuomaan lavan paikan päälle jopa tilausta seuraavaksi päiväksi. Mikäli pois heitettävän jätteen määrä ylittää kaavailusi, voit tilata meiltä helposti vaihtolavan välityhjennyksen ja jatkaa urakkasi ilman suuria viivästyksiä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vaihtolava remonttiin tai vaikka isoon siivousurakkaan

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi asunnon remontin, pihan siivouksen tai taloyhtiön siivoustalkoiden takia? Vuokraamme vaihtolavoja yksityisten kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten käyttöön kaikkialla Suomessa.

 

Tuomme vaihtolavan paikalle ja viemme sen täytenä pois. Olipa kyse sitten pitkä- tai lyhytaikaisesta tarpeesta, me tarjoamme apua. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme ja niiden sisällöistä. Meiltä löytyy ratkaisu moneen tilanteeseen.

Kysy lisätietoja

Kuljetus ja jätteiden käsittely kuuluvat hintaan

Vaihtolavan hintaan sisältyy lavan toimitus, nouto takaisin täytenä ja kuljetus kaatopaikalle. Voit lastata lavan täyteen esimerkiksi siivous- tai purkujätettä, ja me käsittelemme jätteen puolestasi. Lavan voi täyttää reunoja myöten. Lavan kuljettajan pitää pystyä verkottamaan lava tieliikennelain mukaisesti, joten kuoma ei saisi nousta keskeltä juurikaan laitoja korkeammaksi. Jätteenkäsittelyssä toimimme asianmukaisesti ja vastuullisesti. Emme lisää hintaan erillisiä punnitusmaksuja.

Pyydä lisätietoja

Saat meiltä vaihtolavat kuljetuksella Mäntästä kaikkialle Suomeen. Hoidamme myös vaihtolavan poisviennin ja jätteiden käsittelyn.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!