Romuautojen vastaanotto Mäntässä – palvelemme asiakkaita kautta Suomen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuliko ajoneuvosi kirjaimellisesti tiensä päähän? KMV Ympäristöhuolto Oy Mäntästä huolehtii romuautojen vastaanotosta ja käsittelystä asianmukaisesti. Saat meiltä maksuttomat todistuksen romuauton luovuttamisesta. Tee ekologinen teko ja soita meidät hakemaan romuautosi! Palvelemme asiakkaita kautta Suomen.

Romuautojen vastaanottoa ja käsittelyä ympäristökeskuksen luvalla

Yrityksellämme on Pirkanmaan ympäristökeskuksen myöntämä ympäristölupa, joka sallii rautaromun- ja purkuautojen vastaanoton hallillamme Mäntässä (toimintaluvan numero PIR-2008-Y-362-111). Meillä on valmiudet ja lupa poistaa romuautot rekisteristä ja saattaa ne kierrätyskuntoon. Romutuksessa poistamme autoista kaikki nesteet ja renkaat sekä muun metallikierrätykseen sopimattoman aineksen.

 

Romuauton nouto ja romutus ovat auton omistajalle maksuttomia! Myös auton poistaminen autorekisteristä romutuksen yhteydessä on ilmaista. Saat auton jättämisestä ja romutuksesta romutustodistuksen. Voit asioida romutusasioissa kanssamme virka-aikaan, sillä tarvitsemme tietosi todistuksen täyttämistä varten.

Romuautopalvelumme pitää sisällään kaiken tarvitsemasi:

  • tarpeettomien autojen noudot asiakkaalta

  • lainmukaiset rekisteristä poistamiset suoraan rekisteriviranomaiselta

  • lainmukaiset autojen romutukset toimipisteessämme Mäntässä

  • maksuttomat romutustodistukset asiakkaalle.

Kysy lisätietoja palveluistamme

Auton kierrätys on ekologista

Kierrätys on ekologisin ratkaisu, kun haluat päästä eroon vanhasta autosta. Jopa 95 prosenttia auton osista voidaan kierrättää tai hyödyntää jollakin tavalla. Kun haluat päästä romuautostasi eroon, ota yhteyttä. Me kuljetamme vanhan menopelisi pois nopeasti ja vaivattomasti.

 

Milloin sitten on aika toimittaa vanha, pitkään palvellut auto romuttamolle? Jos auto ei enää ole ajokelpoinen, eikä sitä ole taloudellisesti järkevää korjata. Soita meille, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etsitkö romuautojen vastaanottopaikkaa ja käsittelijää, jonka kanssa auton romutus kuljetuksineen ja romutustodistuksineen hoituu helposti? Tarjoamme palvelua Mäntästä kaikkialle Suomessa!

Ota yhteyttä!