Ammattitaitoisten kuljettajien kuljetuspalvelut Mäntästä koko Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme myös kuljetuspalvelut Mäntästä kaikkialle Suomeen. Kuljetamme perille turvallisesti kaiken rahdin ja muut kuormat. Lisäksi meiltä löytyy nosturi, jonka avulla hoituvat myös kuljetuksiin liittyvät nostopalvelut.

Teemme myös nostot nosturin avulla!

Kalustoomme kuuluu myös nosturi, jonka kouran avulla hoidamme myös sellaiset kuljetukset, joihin liittyy nostotarpeita. Kouran avulla nostamme kyytiin esimerkiksi puujätteen, risut tai romuautot. Onko ajoneuvosi tullut tiensä päähän? Kun haluat päästä romuautostasi eroon, ota yhteyttä, niin noudamme ikääntyneen menopelisi romutukseen ja kirjoitamme sinulle siitä romutustodistuksen.

Lue lisää romutuspalvelustamme

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Yrityksellämme on käytössä laajasti kalustoa erilaisiin kuljetustehtäviin. Mukaan mahtuu kaikkea rekoista vaihtolava-autoihin ja nostokouran sisältäviin autoihin. Monipuolisen kalustomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaidemme tarpeissa laidasta laitaan ja vieläpä eri puolilla Suomessa.

 

Kuljetamme perille kaikkea! Hoidamme esimerkiksi kappaletavara- ja irtotavarakuljetuksia. Voit tilata meiltä kuljetuksen joko kertaluontoisesti tai tehdä sopimuksen pidempiaikaiseen tarpeeseen. Muokkaamme sopimuksen sisällön ja keston yhdessä tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus!

Muista myös vaihtolavakuljetuksemme

Meiltä saat remontti- ja siivousurakoissa tarvittavat vaihtolavat. Tuomme sinulle tyhjän lavan ja noudamme täyteen lastatun pois monipuolisen kalustomme avulla. Lavan täyttyessä myös välityhjennykset onnistuvat meiltä näppärästi vain yhdellä puhelinsoitolla.

Tutustu tarkemmin vaihtolavapalveluumme!

Muuttokuljetukset luotettavasti

Saat meiltä myös kuljetuspalvelut kodin tai yrityksen muuttoa varten. Kuljetamme huonekalut ja muun irtaimiston turvallisesti toivottuun kohteeseen. Riittävän suurella ajoneuvolla kuljetus hoituu usein kerralla ja kivuttomasti!

Ammattikuljettajamme Mäntästä hoitavat kuljetuspalvelut kaikkialle Suomeen. Kuljetamme niin rahdin kuin nostokouraa edellyttävät kuljetuksetkin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!