Kattavat kierrätyspalvelut Mäntästä koko Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kierrätys on lisääntynyt viime aikoina, sillä sen merkitys on ymmärretty laajasti. Monia jätteitä voidaan käyttää uudelleen ja samalla on mahdollisuus säästää ympäristöä. Oikein hoidetulla jätehuollolla saadaan kierrätettyä mahdollisimman suuri osuus jätteestä. Huolehdimme kaikista yksityisten kotitalouksien ja yritysten kierrätysasioista keräyspaperista metalliromuun.

Kodin tai yrityksen turhaksi jäänyt romu kiertämään

Muuton tai vaikka siivouksen yhteydessä kotoa tai pihalta löytyy usein turhaa romua. Avullamme voit hankkiutua nopeasti, helposti ja ekologisesti eroon ylimääräisestä roinasta. Otamme vastaan niin keräyspaperin, pahvin, metalliromun, vanhat akut kuin risut ja haravointijätteetkin. Voit tuoda meille myös kyllästämätöntä puutavaraa. Olemme rakentaneet kierrätysjärjestelmän, jonka avulla materiaalit lajitellaan ja kierrätetään vastuullisesti ja oikein. Palvelumme on jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten vaatimusten mukaista.

Tarvittaessa saat meiltä vaihtolavat kuljetuksineen suurempaa siivousta varten. Voit tilata meiltä myös kuljetuksen jätekuormalle. Asioit tietenkin aina helposti paikan päällä kierrätyskeskuksessamme Mäntässä. Löydät meidät osoitteesta Isonevantie 37, 35800, Mänttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mahdollisimman vähän kaatopaikkajätettä

Kierrätyspalveluidemme tavoitteena on minimoida jätteiden mukanaan tuoma ympäristökuormitus. Kaikki meille tuotava materiaali pyritään siksi hyödyntämään mahdollisimman hyvin uusiokäytössä ja energiana. Tällöin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan.

Hyötyjätekeräyksemme pitää sisällään:

  • keräyspaperin keräyksen ja vastaanoton

  • pahvin keräyksen ja vastaanoton

  • metalliromun keräyksen ja vastaanoton

  • akkujen keräyksen ja vastaanoton

  • risujen ja haravointijätteen (ilmainen vastaanotto 24h)

  • puutavaran vastaanoton (ei kyllästettyä puuta).

Kysy lisätietoja palveluistamme

Asioi, kun sinulle sopii!

Voit asioida meillä Mäntässä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Osa palveluistamme on auki kellon ympäri:

  • akkujen keräys ja vastaanotto on auki klo 7–16

  • Metalliromun vastaanotto on käytössä 24h .

Pyydä lisätietoja

Tarjoamme kattavat kierrätyspalvelut yksityisten ja yritysten tarpeisiin Mäntässä ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!